Geopend

Vanaf 28 april is ons terras weer geopend

Welkom bij Café-Restaurant De Zwaan

Van harte welkom bij Café Restaurant De Zwaan in Son en Breugel. Ze worden zeldzaam, de kroegen met geschiedenis. De sfeervolle trefpunten in hartje stad of dorp. Midden in Son staat er nog één, Café Restaurant De Zwaan. Al 200 jaar de gezellige ‘huiskamer’ van dit Brabantse dorp.

In de tijd dat er nog een stoomtram reed tussen Eindhoven en Veghel, was De Zwaan in Son al een begrip. Als het aan ons ligt, zal dat altijd zo blijven. Het betekent niet dat je alles simpelweg bij het oude kunt laten. Ook De Zwaan gaat met haar tijd mee. Maar voorop staat dat iedereen zich er thuis voelt. De hele week open

Onze openingstijden zijn ‘als vanouds’. 7 Dagen per week bent u welkom, van ’s ochtends 10.00 uur tot ’s nachts 01.00 uur, en in het weekend tot 03.00 uur.
Ons enthousiaste team ontvangt u graag in de gezellige landelijke ambiance van het restaurant. Heeft u nog vragen of wilt u reserveren? Bel of e-mail ons gerust.

LET OP! vanwege corona hebben wij aangepaste openingstijden en volgen wij de adviezen van de overheid en het RIVM. Wij reserveren alleen op de veranda, op het terras kan niet gereserveerd worden.

Bert-Jan en Odette Leermakers
Team Café-restaurant de Zwaan


Nieuwe menukaart & Asperges

vanaf 7 juni

Ons keukenteam heeft uiteraard niet stilgezeten en staat klaar om weer heerlijke gerechten voor u te bereiden!
Bekijk onze nieuwe menukaart:

Menukaart

En uiteraard mogen asperges ook niet ontbreken:

Aspergekaart

Krijgt u al trek? Reserveer dan via onze reserveringsmodule aan de rechterzijde van het scherm.

Hartelijke groet,
Team De Zwaan

Corona

We ontvangen u van harte bij ons terras met een gezondheidscheck en daarna zullen wij u een tafel toewijzen.

Reserveren is alleen mogelijk voor ons restaurant en veranda. Gebruik hiervoor de reserveringsmodule aan de rechterzijde.
Voor het buitenterras kan ter plekke gereserveerd worden.

Openingstijden

Vanaf 5 juni zijn wij weer dagelijks geopend
van 10:00 tot 22:00 uur